Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان  گفت: بهبود عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در المپیادهای جهانی منوط به احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان است که تصویب اساسنامه آن در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قدمت حضور دانش‌آموزان نخبه ایرانی در المپیادهای جهانی آنطور که آموزش و پرورشی‌ها روایت کرده‌اند به دهه 60 شمسی برمی‌گردد و این حضور در حالی بوده است که شروع فعالیتالمپیاد‌های علمی در جهان از سال 1959 آغاز شد اما ایران تا سال 1979 یعنی سال 1366 شمسی، حتی یک نفر به رقابت‌ها  اعزام نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تاریخ به بعد، دانش‌آموزان ایرانی هم به جرگه مدال‌آوران جهانی در عرصه‌های علمی پیوستند و افتخارآفرینی‌هایی هم در این عرصه داشتند اما طی این حضور 34 ساله افت‌وخیزهایی در روند مدال‌آوری دانش‌آموزان ایرانی مشاهده شده است که این ادعا از مقایسه مدال‌آوری دانش‌آموزان طی دهه 70 و اکنون است، البته که در همین دوران تضعیف سمپاد و باشگاه دانش‌پژوهان جوان مشاهده شد و در برهه‌ای از زمان به ادعای مسئولان وقت این سازمان توسعه کمی این مدارس به جای توسعه کیفی مزید بر علت شد تا جایگاه این مدارس و عملکرد آن افت پیدا کند.

در این مورد الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان  به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم گفت که تعداد مدال‌های المپیاد در 2 سال گذشته نسبت به متوسط 10 سال گذشته کمتر نیست و این موضوع که دائما مدال‌آوری دانش‌آموزان ما در حال افت است، تعبیر درستی نیست.

وی ادامه داد: در بعضی از المپیادها افت داشتیم اما در مقابل در برخی المپیادها هم رشد قابل توجهی را شاهد بودیم، بنابراین میانگین مدال‌آوری ما مانند سال‌های قبل است.

یاوری همچنین بیان کرد: المپیاد ساختاری داشته است که متأسفانه در طول سالیانی که سمپاد تضعیف و سیاست‌های غلطی درباره باشگاه دانش‌پژوهان به کار گرفته شد، تحت تأثیر شرایط قرار گرفت البته به تدریج در حال احیای ساختارها هستیم و مهم‌ترین آن اساسنامه باشگاه دانش‌پژوهان است که باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان  افزود: احیا و بازسازی بعضی از کمیته‌ها و اعمال برخی قوانین و مقرراتی که وضع کردیم در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در کوتاه مدت نتیجه بخش نخواهد بود، گفت: باید قدری زمان دهیم تا باشگاه احیا و جایگاه اصلی خود را بار دیگر به دست آورد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدال آوری دانش آموزان دانش آموزان ایرانی باشگاه دانش پژوهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ حال و هوای دانش‌آموزان عراقی در حرم اباعبدالله(ع)

با نزدیک شدن فصل امتحانات برخی از دانشجویان و دانش‌آموزان عراقی برای درس خواندن به حرم امام حسین(ع) می‌روند.

دریافت 3 MB

دیگر خبرها

  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • فیلم/ حال و هوای دانش‌آموزان عراقی در حرم اباعبدالله(ع)
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان