Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-وزیرآموزش و پرورش در دیدار با تعدادی از مدال آوران المپیک و اعضای کانون دانش پژوهان نخبه، بر شناسایی و معرفی دانش آموزان با استعداد در فرآیند طرح شهاب، تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری در دیدار با تعدادی از مدال‌آوران المپیاد‌های علمی بین المللی و کشوری و اعضای کانون دانش پژوهان نخبه که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خصوص نخبگان گفت: کانون دانش پژوهان نخبه، نقش حلقه میانی را بین حاکمیت و مردم ایفا می‌کنند، لذا برای تحقق عدالت تربیتی باید از حداکثر ظرفیت این حلقه میانی بهره‌مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی باور داشتن را یکی از عوامل موفقیت توصیف و تاکید کرد: همه مراحل مسیر نخبگی، مهم و ارزشمند است، اما چنان‌که رهبر معظم انقلاب تاکید فرموده‌اند؛ مهم‌ترین بخش این فرآیند تاثیر تربیتی است که روی خود افراد نخبه ایجاد می‌شود.
وزیر آموزش و پرورش، نقش تربیتی نخبگان را بسیار مهم دانست و افزود: انتظار می‌رود مدارس سمپاد در فرآیند شناسایی و معرفی دانش آموزان با استعداد به کانون دانش پژوهان نخبه همکاری و بیش از پیش تلاش کنند.
وی با اشاره به توجه جدی رهبر معظم انقلاب به نخبگان گفت: نخبگان در حالی که مسیر‌های علمی را طی می‌کنند شخصیت خود را نیز می‌سازند و سپس به انتشار ویژگی‌های خوب نخبگی در جامعه می‌پردازند.
نوری با اشاره به اینکه مدیریت جهادی، بهترین نوع مدیریت است، ادامه داد: کار جهادی، بسیار ارزشمند است و نخبگان در این مسیر ارزشمند قرار گرفته‌اند، هر چند این مسیر دارای سختی‌هایی است، اما با تلاش بیشتر به موفقیت‌های ارزشمندتری می‌توان رسید.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: کانون باید گستره فعالیت‌های خود را در راستای برقراری عدالت آموزشی در سایر نقاط کشور توسعه دهد و به صورت شبکه‌ای فعالیت و دانش آموزان مستعد را جذب و هدایت کند.
نوری گفت: یکی از روش‌های مبارزاتی حضرت امام خمینی (ره) فعالیت‌های شبکه‌ای بود لذا کانون نخبگان نیز باید با بهره‌مندی از این الگو به صورت شبکه‌ای فعالیت کند و به نخبه پروری بپردازد.
وی ادامه داد: خیرین می‌توانند در فراهم کردن زیرساخت فعالیت‌های نخبگان ایفای نقش کنند و زمینه را برای ظهور و بروز استعداد‌های نخبگان کشور فراهم سازند.
کانون دانش پژوهان نخبه یکی از تشکیلات مردم نهاد و دارای 500 عضو است که با عضوگیری از بین مدال‌آوران ملی و جهانی به صورت شبکه‌ای در سطح کشور به فعالیت می‌پردازد و در شناسایی و تربیت دانش آموزان مستعد و دارای استعداد برتر، تلاش می‌کند.
در این دیدار برخی از مدال آوران بی واسطه با وزیر سخن گفتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش آموزان کانون دانش پژوهان نخبه دانش آموزان مدال آوران شبکه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری

 نسرین بایزید آموزگار پایه اول دبستان شهید بهروز نژاد در قالب تجربه‌ تربیتی جدید در رفتار و نگرش دانش آموزان تغییر ایجاد کرده و منجر به بهبود مصرف بهینه آب شده است.

این معلم مراغه‌ای گفت: از طریق داستان‌گویی، مدال قطره آب، بطری تزئین شده آب و نمایش فیلم‌ها روش درست مصرف کردن آب را به دانش آموزان آموزش داده است.

وی افزود: این دانش آموزان در مدرسه با مدال آبی که بر گردن آویخته اند حامل انتقال پیام درست مصرف کردن آب به سایر دانش آموزان هستند.

نسرین بایزید گفت: دانش آموزان نگهبان آب در منزل نیز مرتب به اعضای خانواده درخصوص صرفه جویی در مصرف آب تذکر می‌دهند.

وی افزود: با هدف فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و یا هر نعمت دیگر لازم است در همه مقاطع تحصیلی اقدامات مشابهی به اقتضای سن و پایه تحصیلی دانش آموزان اجرا شود.

معلم مراغه‌ای با این خلاقیت خود در جشنواره تجارب برتر تربیتی وزارت آموزش و پرورش برگزیده کشوری معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آشنایی با خانم معلم نخبه پژوهشی دامغانی
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به حج عمره اعزام می‌شوند
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم